Chefs Menu
Sardine
Zandwortel – Duindoornbes – Boemboe bali
Pladijs
Passievrucht – Pompoen – Garnaal XO
Kreeft
Laurier – Saffraan – Piri piri
Tarbot
Shiitake – Knolselderij – Cepes
Wilde eend
Rode biet – bloedsinasappel – cantharel
Peer
Five spice – Yuzu – Boerenjongens
4 Gangen € 75
Wijnarrangement + Aperitief € 45
5 Gangen € 90
Wijnarrangement + Aperitief € 55
6 Gangen € 105
Wijnarrangement + Aperitief € 65
• Menu uitsluitend per tafel te bestellen
• Vragen over allergieën vraag het ons
À la carte
Voorgerecht/ Tussengerecht
Langoustine € 32
Langoustine saus – Citroenmelisse
Mosselen € 32
Chorizo – Kreeft
Paling € 30
Brioche – Groene kruiden
Hoofdgerecht
Tarbot €45
Bearnaise – Aardappel
Zeebaars in zoutkorst ( per 2 personen ) Dagprijs
Wilde eend ( per 2 personen) € 42pp
Dessert
Peer € 18
Five spice – Yuzu – Boerenjongens
Dame blanche € 20
Vanille-ijs uit Madagascar – Biscuit – Chocolade
Assortiment kazen € 22
• Wij serveren op Zaterdag en Zondag géén a la carte
• Wij zijn afhankelijk van de dagelijkse visvangst, neem het ons dan ook niet kwalijk als er iets niet voorradig is.
Lunch
Verrassingsmenu 2 gangen € 35
Verrassingsmenu 3 gangen € 45
Verrassingsmenu 4 gangen € 55
Oester naturel € 3,50
Oester gemarineerd € 5
Halve kreeft €45
Hele kreeft €75