Chefs Menu

 

Sardine
Zandwortel – Duindoornbes – Boemboe bali
Pladijs
Passievrucht – Pompoen – Garnaal XO
Kreeft
Laurier – Saffraan – Piri piri
Tarbot
Shiitake – Knolselderij – Cepes
Wilde eend
Rode biet – bloedsinasappel – cantharel
Peer
Five spice – Yuzu – Boerenjongens

 

 

4 Gangen € 75
Wijnarrangement + Aperitief € 45

5 Gangen € 90
Wijnarrangement + Aperitief  € 55

6 Gangen € 105
Wijnarrangement + Aperitief € 65


• Menu uitsluitend per tafel te bestellen
• Vragen over allergieën vraag het ons

 

À la carte

 

Voorgerecht/ Tussengerecht


Langoustine € 32
Langoustine saus – Citroenmelisse
Mosselen € 32
Chorizo – Kreeft
Paling € 30
Brioche – Groene kruiden


Hoofdgerecht

Tarbot €45
Bearnaise – Aardappel

Zeebaars in zoutkorst ( per 2 personen ) Dagprijs

Wilde eend ( per 2 personen) € 42pp


Dessert
 

Peer € 18
Five spice – Yuzu  – Boerenjongens

Dame blanche € 20
Vanille-ijs uit Madagascar – Biscuit – Chocolade

Assortiment kazen  € 22



• Wij serveren op Zaterdag en Zondag géén a la carte
• Wij zijn afhankelijk van de dagelijkse visvangst, neem het ons dan ook niet kwalijk als er iets niet voorradig is.

 

Lunch

 

Verrassingsmenu 2 gangen € 35

Verrassingsmenu 3 gangen € 45

Verrassingsmenu 4 gangen € 55

Oester naturel € 3,50

Oester gemarineerd € 5

Halve kreeft €45

Hele kreeft  €75